Microsoft Gold partner

 

Waarom kiezen voor Microsoft oplossingen?

Microsoft biedt u een breed scala aan toegankelijke en kostenefficiënte technologieën. Het bijzondere hieraan is dat zij naadloos op elkaar aansluiten en met hetzelfde gemak met elkaar te integreren zijn.

 

Waarom kiezen voor Aumatics?

Aumatics is een gecertifieerde Gold Partner van Microsoft. Dit houdt in dat we één van de hoogst aangeschreven softwareleveranciers zijn die Microsoft in hun portfolio heeft. Onze werknemers beschikken over de kennis, ervaring en expertise van de verschillende diensten die Microsoft aanbiedt, zoals: Windows 10, de Office 365 suite, Skype for Business, Sharepoint en System Center.

 

Om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen van deze applicaties werken we nauw samen met Microsoft, iets wat in de IT-sector essentieel is aangezien er constant sprake is van vernieuwing in de vorm van updates. Deze updates brengen ook weer nieuwe functionaliteiten met zich mee, om hier goed op voorbereid te zijn bent u bij Aumatics in de juiste handen en heeft u weer een zorg minder waar u zich bezig mee moet houden zodat u zich kan richten op uw core-business.

 

Met behulp van de eerder benoemde kennis, ervaring en expertise helpen we klanten dagelijks met het optimaal inzetten van hun digitale omgevingen waardoor het maximale gehaald kan worden uit hun werknemers als het gaat om productiviteit en efficiëntie. Tevens besparen deze klanten op de kosten van het IT beheer.

</div