Servicedesk | Desktop Online | Systeem Status
DutchEnglish

Solution Partner

Keeper wachtwoord-manager

Voorkom dat werknemers tijd verspillen en gefrustreerd raken door onveilige wachtwoorden. Keeper genereert unieke en sterke wachtwoorden, vult ze automatisch in en beschemt ze met hoogwaardige encryptie. De wachtwoordenkluis heb je altijd bij de hand, op ieder apparaat.

Een zwak wachtwoord is een sleutel tot jouw netwerk voor aanvallers. Reken af met de irritatie rond wachtwoorden en hou ze veilig met Keeper wachtwoordmanager. Tijdelijk 1 jaar + 3 maanden gratis.  

Microsoft Gold Partner

Kom tegemoet aan eisen rond de AVG en GDPR

Voor elk cyberbeveiligingsframework, van NIST tot ISO en PCI tot HIPAA, is het kunnen traceren van toegang noodzakelijk. Misbruik van toestemming wil je voorkomen en zonodig wil je toegang kunnen controleren. 

Keeper maakt op rollen gebaseerde controles en gedeelde aanmeldingsgegevens inzichtelijk. Toegangslogs zijn op ieder moment te raadplegen. Bijvoorbeeld voor controle op naleving of om forensische redenen.

Met Keeper wachtwoordmanager hebben alleen medewerkers toegang tot die informatie die voor hen relevant is en waarbij auditing geïntegreerd is. Zo wordt een grote stap gezet aan de eis vanuit de GDPR (AVG) wetgeving voor gedegen en passende ICT beveiligingsmaatregelen. 

Gebruik Keeper wachtwoordmanager óók voor privéwachtwoorden

Privé en zakelijk lopen steeds meer door elkaar. Keeper Wachtwoordmanager bewaart ook jouw privé-wachtwoorden. Sterker nog, dat raden we je aan! Zijn je wachtwoorden van thuis veilig, dan loopt je ook zakelijk geen risico!

Onthoud alleen je hoofdwachtwoord

Niet meer iedere keer een nieuw wachtwoord onthouden. Keeper verzint de rest zelf. Je hoeft dus geen wachtwoorden meer te onderhouden met minimaal een hoofdletter, leesteken, cijfer of wat dan ook. 

Twee-factor authenticatie en SSO

Keeper ondersteunt verschillende manieren van twee-factor authenticatie (2FA) ter bescherming van je wachtwoorden. Dit kan centraal worden ingesteld voor jouw organisatie. Daarnaast integreert Keeper met bekende Single Sign On (SSO) oplossingen van o.a. optimaal thuiswerken, Microsoft Azure, ADFS, Okta, G Suite, etc.

U

Keeper Breachwatch scant het Darkweb

Gestolen wachtwoorden worden op grote schaal verhandeld op het Dark Web, een omgeving waar hackers en cyber criminelen actief zijn. Breachwatch in Keeper Wachtwoordmanager scant doorlopend alle kluizen op gelekte wachtwoorden op het Dark Web. Zo voorkom je dat jij of jouw collega een eerder gestolen of gelekt wachtwoord gebruikt. 

Keeper wachtwoord-manager: inloggen met één muisklik.

Word je gevraagd om een wachtwoord? Keeper wachtwoordmanager registreert dit, op basis van het websiteadres. Komt het wachtwoord voor in de kluis? Dan biedt Keeper aan om dit wachtwoord in te vullen. Of nog sneller: als je dit hebt ingesteld, gebeurt dit automatisch. Een paar seconden later ben je binnen. That’s it. 

Keeper door Aumatics.
Het stapje extra voor meer IT Security.

Keeper wachtwoordmanager alleen maakt het verschil niet. Je voorkomt hiermee misbruik van wachtwoorden mee, dat wel. Maar aanvallers hebben meer methodes en ze worden steeds vaker ingezet. Wees ze voor, met een grondige analyse en aanpak van Aumatics voor cyber security.

IT-partner, geen verkooppunt

Een IT-oplossing kan een eenmalige actie zijn. Maar cyber security en flexibel online werken vraagt om een duurzame klantrelatie. Aumatics houdt jouw organisatie op stoom met onze IT Services.  

IT Security is een continuproces

IT Security die vandaag wordt aangebracht, is morgen verouderd. Hoe kwetsbaar maak je jouw organisatie daarmee? Laat ons het vertellen, voordat hackers het jou duidelijk maken. Meer over IT Security van Aumatics. 

Voor toekomstgerichte IT

Als Cloud Solutions Provider brengen wij bedrijfsnetwerken naar een hoger niveau. Door een verbeterd ontwerp en een slimmere inrichting, bijvoorbeeld. Werk sneller en bespaar op IT beheer.

Contractbeheer? Leave it to us

Software, diensten en services van Microsoft vind je op één overzichtelijke factuur van ons. Met een pakket op maat, afgestemd op bedrijfsgrootte en omvang. Naar wens per maand opzegbaar.

Sluit een jaarlicentie af en krijg 3 maanden gratis!

Staan jouw wachtwoorden te koop?

Neem contact op, en plan een Dark-Web Scan in!

Meer Solution Partners van Aumatics

OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security
OT security