Aumatics IT Services.

Voor goede doelen

IT Services voor een betere wereld

Juist in een onrustige wereld moeten projecten zoveel mogelijk doorgang vinden. Maar IT Security mag nooit in de knel komen, net als de zorgvuldige omgang met privacygevoelige data. Om die reden laten wij bij onze dienstverlening voor goede doelen en stichtingen niets aan het toeval over. Wij laten graag zien hoe we dat doen.

Kwaliteit in IT Services, ook voor goede doelen

Onze dienstverlening 

is tweerichtingsverkeer.

Wij leren net zo goed van onze klanten als zij van ons. Regelmatig is een klantvraag het startpunt voor betere IT-dienstverlening voor een stichting of goed doel. Sluit je aan bij Aumatics, we delen de kennis graag en passen het toe.  

IT-partner, geen verkooppunt

Aumatics is niet de leverancier, maar degene die jou aan de juiste producten helpt.

IT Security is een continu

IT Security loopt als rode draad door al onze oplossingen, om continuïteit te waarborgen.

Voor toekomstgerichte IT

IT-oplossingen zijn in no-time verouderd. Daarom beheren wij graag jouw IT-omgeving voor je!

Contractbeheer? Leave it to us

Wij houden het totaaloverzicht over jouw IT. Zo krijg jij alles overzichtelijk op één factuur.

Windows 11 voor meer IT Security

Maatwerk-oplossing van begin tot eind voor jouw organisatie.

Met slimme integratie van Microsoft cloudoplossingen presteren IT-toepassingen een stuk beter. Wij bestuderen graagjouw bedrijfsnetwerk. Met de juiste Microsoft-oplossingen werk je veiliger, sneller en gemakkelijk. Ontworpen en ingepast in jouw IT-omgeving, op basis van jouw wensen. Met klantvriendelijke support van Microsoft-gecertificeerde professionals. 

Wat we bieden in
samenwerking met Microsoft:

Aumatics Cloud Services

Onderhoud, IT Security en backup van data doe je er niet zomaar bij. Voor de IT-professionals van Aumatics is het wel dagelijkse kost en dat heeft voordelen. Breng hosting onder bij Aumatics. Dan weet je je verzekerd van hoge uptime, deskundig beheer, monitoring, onderhoud voor al je data. Aumatics datacenters in Delft en Amsterdam bieden meerlaagse IT Security, gecombineerd met maximale bescherming van privacygevoelige data. ISO27001 gecertificeerd, met regelmatige AVG-audits. 

Azure Cloud Services

Wat draait er niet op een deskundig ingerichte Azure cloudomgeving? Office, mail, backup, IT Security, hosting: leave it to us. Wij kennen Azure en koppelen jouw vraag aan de juiste cloudtoepassing. Veilig, beschikbaar en op maat gemaakt.

Microsoft 365

Al je wensen voor flexibel en werken werken op kantoor en thuis, komen uit op één en hetzelfde antwoord: Microsoft 365. Deze cloudgebaseerde online werkplek combineert de vertrouwde Microsoft-software met de omgeving waarop het probleemloos draait. Op pc, laptop of mobiel. 

Ready for efficiency?

Snel aan de slag. Jouw ideale pakket.

Succesverhalen met IT voor een betere wereld

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

Neem IT Security serieus met Vulnerability Management

De voordelen die IT biedt, kunnen meer dan ooit tegen je worden gebruikt door bijvoorbeeld hackers. Hou je het bij een eenmalige scan? Of moet jouw organisatie op ieder moment beveiligd zijn? Maak er beleid van met Vulnerability Mangement.

Wat is de NIS2-richtlijn en wat vraagt het van je?

Wat is de NIS2-richtlijn en wat vraagt het van je?

Uiterlijk oktober 2024 moeten alle bedrijven voldoen aan de NIS2-richtlijn. Heeft die ook betrekking op jouw organisatie? De kans is groot, want de reikwijdte is een stuk groter dan zijn voorganger.

Is wachtwoorden opslaan niet jouw hobby? Zo kom je er vanaf.

Encryptie is goede business tegenwoordig. Maar vooral hard nodig. Voor de bescherming van je wachtwoorden, bijvoorbeeld. Versleuteld wachtwoorden opslaan doe je met een wachtwoordmanager. Voor de veiligheid, maar er zijn nog 2 belangrijke redenen: voor de snelheid en gemak op het werk.

Al onze partners: