IT Services > Managed Services

Managed Services

Productiever dan ooit in Windows 365

Alle vertrouwde oplossingen van Office. Ongeacht of je thuis werkt of op de zaak. Met Windows 365 van Aumatics ben je verzorgd, beveiligd en beheerd voor nog geen €15 per maand, per gebruiker.

Maak de deal op de Dag van de Thuiswerker op 16 maart en ontvang een jaarlicentie met 1 maand gratis.

Waarom Managed Services van Aumatics?

Managed services hebben verschillende voordelen voor jouw organisatie – in het bijzonder voor het MKB. IT is een vak apart en daarom kan je om de volgende redenen beter uitbesteden:

Bespaar op loonkosten, betaal naar rato

24-uur gemonitord

Skilled Servicedesk voor alle vragen

Zorgeloos aan de slag, wij regelen alles van back-up tot beveiliging!

Wat zijn managed
services van Aumatics?

Kort gezegd beheren wij jouw IT. Dit kan in zijn volledigheid of slechts in delen worden afgenomen. Hoe veel wij van je IT beheren hangt af van jouw wensen en ons advies. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende onderdelen: 

Netwerkbeheer

Jou netwerk is bij oons in veilige handen. Wij beveiligen, monitoren en patchen jouw netwerk – zodat deze altijd in de lucht is!

Wifibeheer

Op afstand kunnen wij jouw WIFI netwerk monitoren en meten op beschikbaarheid en prestaties, zo kunnen wij de betrouwbaarheid ervan garanderen!

Firewallbeheer

Onze service voor Firewalls houdt niet op bij de aflevering ervan. We beheren incidenten, configureren, patchen en rapporteren & adviseren jouw firewalls – op grote of kleine schaal.

Serverbeheer

Serverbeheer houdt in dat wij jouw server in een optimale conditie houden en proactief beheren. Zo voorkomen we downtime. Het uitbesteden hiervan is tevens een stuk kostenefficiënter dan hiervoor iemand in dienst te nemen!

Backups

Wij managen de backups van jouw data op lokale of cloud locaties.

Ready for action?

Snel aan de slag met jouw professioneel samengestelde IT-oplossing.