DutchEnglish

IT Services > Cloud Services

Cloud Services

Overal veiliger en sneller dan ooit aan de slag in de cloud.

Al je gegevens centraal beveiligd en beheerd onder één motorkap. Je kunt bij ons kiezen tussen onze eigen aumatics servers of voor de schaalbaardere Azure cloud omgeving.

Wat is werken in de cloud en wat is Azure?

De cloud stelt je in staat om via een netwerk (in de meeste gevallen het internet) data op te vragen van computers, ook wel servers, op andere locaties zoals in datacenters. De opgevraagde data kan bijvoorbeeld in de vorm van een webpagina zijn, maar denk ook aan de gegevens van jouw account van een app op je telefoon. Nu begrijp je ook de noodzaak van het beveiligen van deze locaties en verbindingen, aangezien dit dus ook over jouw telefoon-, rekening- en BSN-nummer kan gaan! Dit staat dus allemaal ‘in the clouds’.

En wat is Azure dan?

Azure is een dienst van Microsoft, waabrij Microsoft zowel de hard- als de software levert voor makkelijke schaalbare cloud-inrichtingen. Dit is mogelijk door hun wereldwijde netwerk van servers – ook bij jou in de buurt, voor een snelle verbinding. De inrichting van deze omgevingen kan erg complex zijn, en daar willen we je graag bij helpen! In de video hiernaast legt Microsoft zelf uit hoe hun Azure-cloud-service werkt. Een aanrader.

How we get you
up and running:

Om kwaliteit te waarborgen hanteren wijaltijd het stappenplan hiernaast weergegeven, wat ons wel alle vrijheid en flexibiliteit geeft om de oplossing in te richten zoals jouw probleem daar naar vraagt. Uiteengezet:

Inventarisatie

Wij scannen eerst de huidige situatie van jouw netwerk waarop wij ons doelgerichte actieplan uiteindelijke basseren.

Doelgericht advies

Wij schrijven een plan dat de kern van het probleem raakt. Hierna gaan we pas naar de technische invulling kijken. Zo garanderen wij jou het scherpste advies.

De migratie

Onze IT-engineers gaan stuiterend van enthousiasme aan de slag met migratie van de oude naar de nieuwe omgeving. Dit kan naar Azure of een van Aumatics’ datacenters zijn.

Managed Services

Om jou na afloop van een vlekkeloze toekomst te voorzien adviseren we je gebruik te maken van onze managed services. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld jouw netwerk monitoren, beveiligen, updaten etc.

Ready for action?

Snel aan de slag met jouw professioneel samengestelde IT-oplossing.