HubSpot voor PSOHub: een combinatie die de aandacht verdient. Voor iedere Sales-pro die houdt van totaaloverzicht. En waar PSOHub ophoudt, gaat HubSpot verder. Zomaar HubSpot kopen van de plank en naast PSOHub zetten? Gaat niet werken. Laat HubSpot integreren door de experts van Aumatics!

fundament voor groei

Zonder een goede uitgangspositie
een slechte start van uw Salesprojecten.

bedrijfsdata Centraal

Aumatics integreert HubSpot voor
maximaal rendement in uw bedrijfsomgeving

extra inzicht

Optimaliseer uw campagnes en projecten
als ze live zijn en behaal hoger rendement!

Vraag vrijblijvend advies
aan de pro's van aumatics

Snelle start met HubSpot

Je project in perspectief

PSOHub verdient zijn plek in jouw funnel. Het is dé ontbrekende schakel voor projectmanagement binnen HubSpot.

Niet switchen, niet kiezen

Met HubSpot voor PSOHub hoef je niet te switchen tussen programma's. De kracht van beide. In je eigen bedrijfsomgeving.

Integratie van HubSpot voor PSOHub

Professionele integratie

Echte meerwaarde met de integratie door de experts van Aumatics!

PSOHub integratie

Succesfactor voor online zichtbaarheid!
1800 va. prijs /maand
 • Professional
 • Advanced
 • Enterprise

Sales

Succesfactor voor online zichtbaarheid!
350 per maand
 • Professional
 • Advanced
 • Enterprise

Service

Succesfactor voor online zichtbaarheid!
350 per maand
 • Professional
 • Advanced
 • Enterprise

CMS

Succesfactor voor online zichtbaarheid!
750 per maand
 • Professional
 • Advanced
 • Enterprise

HUBSPOT NIEUWS VAN AUMATICS

HubSpot Exchange integratie van Aumatics

HubSpot Exchange integratie: Aumatics regelde het in een half uur

Bij HubSpot denken de meesten al snel aan HubSpot CRM voor Sales, Marketing, Service en cms. Om het maximale uit HubSpot te kunnen halen is het van belang dat HubSpot ook nog eens werkt met een mailserver zoals Microsoft Exchange of Office365 mail. Dit is waar Aumatics zich als CRM partner zich onderscheid van een gemiddelde HubSpot partner. Wij hebben de kennis in huis om dit soort problemen snel op te lossen.

Lees Meer »
Aumatics is HubSpot CRM Partner

Aumatics is HubSpot CRM Partner

IT-dienstverlener Aumatics is solution partner van HubSpot voor het aanbod van HubSpot CRM (Customer Relationship Management). Het toonaangevende CRM van HubSpot stelt organisaties in staat

Lees Meer »

HubSPOT FAQ

Natuurlijk! HubSpot CRM wordt door HubSpot zelf gebruikt, samen met vele andere grote organisaties. Er zijn nu veel tools en functies beschikbaar die inspelen op de specifieke uitdagingen van grotere organisaties.

Dat kunnen we zeker! We hebben dit al vele malen eerder gedaan met uitstekende resultaten. We zorgen ervoor dat alle velden, gegevens, contacten en objecten worden verplaatst, zodat je met Hubspot in een mum up en running bent.

Volgens de zakelijk review site G2 Crowd, is HubSpot een van de toonaangevende CRM-platforms – zo niet het beste. Vergeleken met andere systemen zoals Microsoft Dynamics 365, ZoHo en Pipedrive, heeft HubSpot de perfecte balans tussen functionaliteit, tools en gebruiksvriendelijkheid. En omdat het uw marketing, website, verkoop en service omspant, geeft het u de mogelijkheid om met een echte single-customer view te werken.

Dat kunnen we zeker! Onze consultants kunnen uw team trainen in alles van optimaal gebruik van de tool, verkoopmethodologie en het gebruik van sales content tot het sluiten van meer deals. We kunnen uw team ook laten zien hoe ze de HubSpot-tools tijdens het hele verkoopproces kunnen gebruiken – zoals sequenties, sjablonen en draaiboeken.

Dat doen we! We kunnen HubSpot-dashboards opzetten om te rapporteren over de verkoopactiviteiten in uw pijplijnen, zodat u over actuele gegevens beschikt om belangrijke beslissingen te nemen en de verkoopprestaties te verbeteren.

Wij bieden programma’s voor sales operations management, zoals het aansturen van nieuwe medewerkers met HubSpot – zodat u dat niet hoeft te doen!

Ja! Ons veelzijdige creatieve team kan alle sales content produceren die u nodig heeft: inclusief case studies, playbooks, sequenties en video.

BLIJF OP DE HOOGTE met de HubSpot-mailing!