hubspot
revenue operations

HubSpot RevOps van Aumatics: haal het optimale uit je HubSpot omgeving!

Of je nu net uit ons onboarding programma komt of een ervaren HubSpot veteraan bent, wij helpen je om continu het maximale uit je HubSpot omgeving te halen en de lat elke keer hoger te leggen.

Met ons maandelijkse engagement programma om voortdurende ontwikkeling te bevorderen en ervoor te zorgen dat uw portal brandschoon is en altijd zoemt

Hoe dat werkt?
Mail voor een kennismaking en advies!

Wat is REvenue operations

Of je nu autorijdt of op de fietst zit je weet wat je moet doen om van A naar B te komen. Ook als je niet weet wat er onder de motorkap gebeurt of hoe je een ketting moet vervangen, je kom op je bestemming aan en denkt alleen aan reparatie als er iets misgaat.

Bovenstaande vergelijking gaat ook op met betrekking tot het gebruik van een CRM systeem. De meeste gebruikers binnen een organisatie weet niet wat er onder de motorkop gebeurt van een (geïntegreerd) CRM-platform (Customer Relationship Management). Zelfs bij een systeem dat zo gemakkelijke is als HubSpot. Gaat er echter iets mis, wat dan……

Wanneer ze herhaaldelijk contact moeten opnemen met uw vertegenwoordigers en dezelfde gegevens aan meerdere contactpersonen moeten verstrekken, of wanneer ze te maken krijgen met vertegenwoordigers die hun problemen niet ter plaatse kunnen oplossen, kan uw platform voor het beheer van deze relaties in de weg zitten.

De onbezongen helden in uw organisatie zijn uw operationele teams, wier processen van grote invloed zijn op uw klantervaring (CX).

Maar wanneer organisaties snel groeien door bedrijven over te nemen met een verouderde infrastructuur, kunnen ze eindigen met een lappendeken van tools en platforms die gegevens in silo’s opsluiten in plaats van ze door de hele organisatie te laten stromen, zodat al uw medewerkers een gedeeld inzicht krijgen in uw klanten en hun behoeften.

Het combineren van legacy platformen en tools in één infrastructuur kan intern een verstandige zet lijken voor een bedrijf met groeipijnen – maar het kan zijn dat u die pijn uiteindelijk deelt met uw klanten.

Operations-teams werken zelf ook vaak binnen silo’s, waardoor dubbel werk mogelijk is en de informatiestroom wordt belemmerd, in plaats van als één eenheid die gegevens, analyses en inzichten deelt. (Meer dan 60% van de operations professionals zegt dat een verkeerde afstemming tussen teams ervoor zorgt dat ze dubbel werk doen).

Dergelijke organisaties kunnen hun operationele teams zien als probleemoplossers en niet als belangrijke spelers met inzichten die de bedrijfsstrategie kunnen sturen. In een tijdperk met verhoogde behoeften van de klant, kan het over het hoofd zien van hun onaangeboorde inzichten kostbaar zijn.

Draaien rond RevOps

Een sleutel tot het ontsluiten van het volledige potentieel van uw operationele teams om uw klanten te dienen en uw groei te stimuleren, ligt in uw inkomstenactiviteiten (RevOps).

De inkomsten van uw organisatie gaan elke medewerker aan. En door RevOps in het centrum van uw organisatie te plaatsen, kunt u uw operationele teams beter verenigen: wrijving elimineren, efficiëntie ontdekken en bandbreedte vrijmaken, zodat operations kan innoveren en alle teams een gezamenlijke missie kunnen delen om de CX te verbeteren en het bedrijf te laten groeien.

Een organisatie die groeit, kan sneller groeien door een optimale CX te leveren met behulp van een krachtig, intuïtief CRM dat de operationele afdeling in het middelpunt van die ervaring plaatst.

Een CRM dat uw operationele teams helpt tijdrovende, repetitieve taken te automatiseren, eenvoudig uw gegevenshygiëne te verbeteren en frictie weg te nemen, zowel intern als voor uw klanten, helpt uw RevOps-team een verenigde operationele praktijk op te bouwen waarvan de leiders zich kunnen richten op het vormgeven van de groeistrategie van uw organisati

Mail voor advies
van de pro's van aumatics!

Snelle start met HubSpot
Snelle start met HubSpot van Aumatics!ng en Sales

snel resultaat

Door de samenwerking tussen Marketing, Sales en data-driven teams, haal je sneller rendement uit HubSpot!

Volledig en naadloos geïntegreerd in uw omgeving

GEïNTEGREERD

Aumatics HubSpot-professionals adviseren over HubSpot. Zo vallen er nergens gaten, maar worden kansen benut!

Snel op weg

Onboarding in no-time. Met ondersteuning van professionals die weten waar ze over praten.