Geen zorgen over ICT, focus op uw core business

Door de jaren heen heeft IT een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en een steeds prominentere rol gekregen binnen bedrijven. Waar het vroeger vooral een ondersteunende rol speelde voor verschillende administratieve processen, vormt het tegenwoordig een onmisbare schakel in de kernactiviteiten van elk bedrijf. Of het nu gaat om de afhandeling van aankopen door klanten via de webshop, afhandeling van complexe logistieke planning binnen een productieproces of de integratie van verschillende bedrijfsprocessen tot een soepel opererende organisatie die elke klant tevreden kan stellen, IT speelt een sleutelrol.

IT Beheer

Het beheer van al deze IT middelen wordt steeds complexer. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en complexe hybride infrastructuren maken het steeds lastiger om incidenten adequaat aan te pakken. Veel midden en kleinbedrijven zien zichzelf gevangen in een spagaat om enerzijds voldoende kennis en kunde in huis te hebben om hun bestaande IT omgeving te beheren en tegelijk mee te ontwikkelen in de trends en vragen die vanuit de markt op hen afkomt.

Cloud omgeving

Recentelijk zien wij een enorme toename in het verplaatsen van lokale servers en infrastructuur richting private of public Cloud omgevingen. Naast voordelen op het gebied van beveiliging, energiegebruik en onderhoud levert het ook nieuwe uitdagingen op het gebied van beheer. Er komen allerlei beheeraspecten om de hoek kijken die voorheen niet of in mindere mate speelden: beschikbaarheid, beveiliging, monitoring, privacy etc.

Continuïteit en beschikbaarheid

Vanuit Aumatics helpen wij u graag om dit slimmer te doen. Mogelijk ziet u ook in uw bedrijf uitdagingen om het strategisch voordeel van nieuwe technieken en innovaties ten volle te benutten of om uw klanten en medewerkers een optimale IT ervaring te laten beleven. Door het deels of geheel uit handen geven van het dagelijks beheer van uw IT infrastructuur kunt u zich richten op de core business. Door het bundelen van de beheerbehoeften van meerdere klanten in ons Shared Service Center bieden wij u continuïteit en beschikbaarheid met een team van gecertificeerde en gedreven medewerkers. Niet alleen slimmer, in de meeste gevallen bent u ook nog eens goedkoper uit.

Uw ICT, onze taak

Aumatics gelooft in korte lijnen en betrokkenheid met uw bedrijf. Door te begrijpen wat u voor uw klanten wilt betekenen, kunnen wij u beter van dienst zijn. Die samenwerking kunnen we op diverse manieren invullen: van ondersteuning bij beheer en support van de dagelijkse zaken, strategisch meedenken hoe IT uw bedrijf kan helpen vooraan te lopen tot en met het leveren van IT as a Service, waarbij we u alle zorgen rondom IT volledig uit handen nemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ed van Puffelen (CEO) door te mailen naar e.vanpuffelen@aumatics.nl of te bellen met het volgende telefoonnummer: +31 85 489 1240. Hij zal u graag verder helpen!