Ga terug

Einde van uitgebreide ondersteuning voor Office 2007

Microsoft heeft aangekondigd dat zij per 10 oktober 2017 de ondersteuning op Office 2007 (dus ook Outlook 2007) beëindigen. Wij adviseren bedrijven die nu nog gebruik maken van Outlook / Office 2007 te gaan kijken naar nieuwe mogelijkheden.
Gevolgen voor mijn organisatie?
Met het einde van de ondersteuning nabij, is het belangrijk om te kijken welke acties er ondernemen dienen te worden en waarom? Vanaf 10 oktober 2017 worden er geen beveiligingsupdates meer vrijgegeven voor Office 2007. Dit kan voor u en uw bedrijf ernstige gevolgen hebben als er niet tijdig actie wordt ondernomen. Omdat de software niet meer up-to-date is bent u voor kwaadwillende een zeer makkelijk doelwit, omdat de ‘gaten’ in de software bekend zijn bij criminelen. Door upgrades wordt dit normaliter voorkomen, maar zodra er geen nieuwe updates meer beschikbaar zijn, loopt u een groot risico!
Aumatics helpt!
Aumatics adviseert om de bestaande Office 2007 licenties te upgraden naar een nieuwere versie of de overstap te maken naar Office 365. Uiteraard biedt Aumatics ook andere diensten aan waarbij Office onderdeel is van uw omgeving. Wat is de meest slimme en efficiënte manier om na 10 oktober 2017 Office te gebruiken en welke vorm past het beste bij uw organisatie?