Uw zorg is onze zorg

Het Shared Services Center (SSC) van Aumatics biedt diensten op het gebied van gebruikersondersteuning, proactieve monitoring en beheer.

 

Het shared service center bewaakt alle systemen

Vanuit het Shared Services Center (SSC) bewaakt Aumatics 24×7 alle systemen die zorgen voor een maximale beschikbaarheid van de aangeboden diensten. Tevens bewaakt het SSC de systemen en processen van haar klanten. Dit gebeurt op proactieve wijze.

Zo voorkomen we veel verstoringen en zorgen wij ervoor dat u veilig kunt blijven werken. Ook hebben we tijdig in de gaten wanneer de beschikbare capaciteit niet meer toereikend is en kunnen wij in overleg de capaciteit van uw systemen aanpassen.

Ontstaat er toch een probleem of heeft u een vraag, dan staan de medewerkers van het Shared Service Center klaar om u te ondersteunen. Ook helpen zij u bij het aanvragen en uitvoeren van wijzigingen in de dienstverlening.

 

Selfservice portal

Storingsmeldingen en aanvragen voor wijzigingen in de dienstverlening kunnen ook online gedaan worden: 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Via de ‘selfservice portal’ beschikt u altijd over een actueel inzicht in de status van incidenten en wijzigingsverzoeken.

 

Beheer op locatie

Op verzoek levert Aumatics ook beheer en ondersteuning op de locatie van de klant. Zo beheren medewerkers van Aumatics bij enkele klanten de systemen ter plaatse en leveren zij lokaal gebruikersondersteuning.

 

Support