Slimmer werken met Office 365

Gebruik je Office 365 al óf is Office 365 nieuw voor je? Ben je op zoek naar een handige tool die teams beter laat samenwerken? Ontvang je nu de e-mail via Office 365 en ben je nieuwsgierig hoe je het uiterste uit jouw team haalt?

Office 365 kun je op iedere hoek van de straat verkrijgen, maar hoe zet je deze tool nou optimaal in? Hoe zorg jij ervoor dat teams efficiënt samenwerken en documenten veilig uitgewisseld kunnen worden? Zoals gewoonlijk betaal je per gebruiker per maand en kun je maandelijks het aantal accounts aanpassen. Maar dan met alle slimmigheid van Aumatics!

Wil jij óók slimmer werken?

 

Naadloze samenwerking

Werk slimmer met Office 365 door de krachtige manier van samenwerken, één van de grootste voordelen van Office 365. Dit betekent: 

Collega’s werken tegelijkertijd samen in hetzelfde document
Nooit meer talloze kopieën van documenten die rondzwerven bij klanten en collega’s
Alle documenten centraal op één plek
Een document delen met een klant? Stuur simpelweg een linkje van het document
Geef klanten toegang tot een document om te lezen of mee te werken

 

Werk altijd en overal

Office 365 stelt jou en je collega’s in de gelegenheid om altijd en overal samen te werken. Met apps voor de computer, tablet én smartphone kan iedereen alle e-mail en documenten altijd en overal bekijken en bewerken. Dat vinden wij gaaf!

 

“Werk nóg slimmer door de kracht van Office 365 te bundelen met de deskundige en persoonlijke helpdesk van Aumatics”

Veilig werken

De beveiligingsmaatregelen van Office 365 zelf zijn al uitzonderlijk goed, maar met de extra maatregelen en monitoring van Aumatics weet je zeker dat alle gegevens veilig zijn.

Helpdesk, speciaal voor jou

Office 365 via Aumatics is niet ‘gewoon’ Office 365 afnemen, installeren en klaar. Office 365 bij Aumatics komt samen met de kundige helpdesk, speciaal om jouw vragen te beantwoorden.

Maar wat krijg ik nou precies?

✅  Alle standaard Office applicaties

✅  Account per gebruiker, per maand

✅  Maandelijks opzegbaar

✅  Opslaglocatie gegevens: Europa

✅  Exchange Online

✅  Delen van bestand met SharePoint

✅  Offline werken

✅  Back-Ups

Zullen we samen slimmer werken?

We komen graag vrijblijvend met je in contact, zodat we toegespitst op jouw organisatie kunnen vertellen over Office 365.