Aumatics sponsort De Noordkaap Challenge

noordkaap challenge

 

Team Emiel Jonkers en Marleen Verton

Aumatics sponsort team SCH Express. Dit team bestaat uit Emiel Jonkers en Marleen Verton. Zij doen mee aan de zevende Noordkaap Challenge om geld op te halen voor de stille ramp van Serious Request. “Onze teamnaam moest duidelijk maken dat we uit Scheveningen komen, SCH is vaak op boten te zien. Express staat voor de snelheid waarmee we ‘even’ naar de Noordkaap rijden”, aldus Marleen.

Op 8 december vertrekken Emiel en Marleen uit Hilversum om het avontuur aan te gaan. 7200km in 13 dagen, het noorderlicht zien, en vooral door waanzinnige sneeuw landschappen rijden. “Dat we meedoen voor het goede doel spreekt natuurlijk voor zich. Al jaren denken we na over hoe wij in actie kunnen komen voor Serious Request. De ‘epic’ rit en tegelijkertijd geld ophalen voor de stille ramp is voor ons de combinatie”, aldus Marleen en Emiel. Doneren kan nog steeds! Meer informatie vind je hier >>>

Marleen en Emiel

Met een mooie financiële donatie van Aumatics wordt een bijdrage geleverd aan de stille ramp van 3FM Serious Request. Ed van Puffelen, directeur van Aumatics, een ondernemer in hart en nieren, vindt het belangrijk om een helpende hand te kunnen bieden aan de medemens. Om een donatie te kunnen koppelen aan een actie zoals de Noordkaap Challenge is natuurlijk ontzettend mooi.

De stille ramp van Serious Request is het herenigen van ouders en kinderen in conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratisch Republiek Congo, maar ook na natuurrampen zoals in Nepal. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis hulpverleners vermiste kinderen op en herstellen ze weer het contact met hun familie, met als uiteindelijke doel deze families weer te herenigen. Lees hier alles over de stille ramp van 3FM Serious Request 2017 >>>

Wij wensen Emiel Jonkers en Marleen Verton van team SCH Express heel veel succes met het volbrengen van hun rit naar de Noordkaap.

 

Tot nu toe opgehaald

sponsorbedrag

 

Volg het team

Meld u aan op onze nieuwsbrief en volg samen met ons de reis van Emiel Jonkers en Marleen Verton.