Het resultaat telt

“Aumatics voegt veel waarde toe aan onze dienstverlening omdat ze meewerken tijdens het ontwikkelproject, waardoor er in de beheerfase geen verrassingen meer zijn. Aumatics verdiept zich in onze ontwikkelingstools, waardoor ze de taal van onze ontwikkelaars begrijpen en er daarmee snel kan worden geschakeld. Aumatics brengt veel operationele kennis mee tijdens het ontwikkelproces zodat wij onze klanten met gedegen langdurige oplossingen van dienst kunnen zijn.”

– Martijn Bergkamp, QDelft

Het ontwerpen, implementeren en beheren van een nieuwe ICT-omgeving of van deelcomponenten vergt een solide aanpak. Immers, continuïteit van uw bedrijfsvoering is essentieel. Of het nu gaat om een relatief kleine wijziging, een verhuizing of een geheel nieuwe IT-infrastructuur. Dit alles doen we door middel van onze ICT projecten.

 

De juiste mensen

Aumatics beschikt over de juiste mensen om de gewenste veranderingen doordacht en gecontroleerd door te voeren. Dit met oog voor uw behoeften, die van uw medewerkers en uw klanten. Uiteraard moet de IT uw bedrijfsprocessen ondersteunen en toegevoegde waarde leveren.

 

Onze ICT projecten

In haar aanpak besteedt Aumatics veel aandacht aan een doordacht en realistisch projectplan. We maken een gedegen probleemanalyse, bespreken uitvoerig uw wensen en maken een inventarisatie van de huidige en gewenste situatie om vervolgens de vertaalslag te maken naar een helder ICT-ontwerp en planning van de uitvoering.

 

We sturen bij waar nodig

We houden u regelmatig op de hoogte over de voortgang van het project en signaleren vroegtijdig wanneer afwijkingen zich voordoen. Uiteindelijk doen we het samen.

Aumatics ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert complete IT-omgevingen voor haar klanten. Wij gebruiken hiervoor Private Clouds, Hosted Exchange en Desktop Online vanuit onze eigen datacenters maar ook producten van Microsoft zoals Office 365 en Azure. Aumatics is Microsoft Gold Partner wat betekent dat onze medewerkers beschikken over de vereiste kennis en kunde om u te voorzien van de juiste oplossing.

 

Neem contact op