Welke IT Cloud oplossingen zet u in?

ICT Cloud oplossingen

 

Veilige ICT Cloud oplossingen

U als klant wilt zich richten op uw core business, uw primaire bedrijfsprocessen zonder zich zorgen te hoeven maken over de werking van uw ICT omgeving. Mogelijk heeft u een interne afdeling die de werking bewaakt en veranderingen doorvoert.

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om in een snel veranderende IT wereld, op de hoogte te blijven van alle veranderingen en mogelijkheden die er momenteel bijna dagelijks bijkomen. Welke IT Cloud oplossingen zet u in? Welke passen het beste binnen uw IT landschap lettend op koppelingsmogelijkheden en het daarmee uitwisselen van informatie. Is de IT beveiliging wel afdoende om ons bedrijf te beschermen tegen virussen, phishing en spam mail? En hoe zit het met cryprolockers zoals Wannacry en Petya die een compleet bedrijf stil kunnen leggen. Het zijn allemaal vraagstukken waar veel bedrijven mee worstelen.

Daarnaast heeft de gebruikersorganisatie oftewel de medewerkers die dagelijks een taak te vervullen hebben, behoefte aan gedegen gereedschap en vragen ze om Cloud applicaties die hun werk kunnen versnellen, verbeteren of vereenvoudigen. Informatie moet gedeeld kunnen worden op een snelle en simpele manier. Daarbij is het uiteraard essentieel dat dit vooral ook op veilige manier gebeurd.

Het bedrijfsleven verandert dus constant en steeds sneller. Aumatics heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren van IT Cloud oplossingen en beveiliging. Met deze expertise kunnen we samen met u bekijken welke ICT Cloud oplossingen het beste bij u passen.

De Cloud is beschikbaar, nu is het zaak om deze optimaal in te zetten en te beveiligen.

 

Meer weten hoe u cloud oplossingen optimaal kunt inzetten?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.