Bedrijfsapplicaties

We begrijpen dat uw bedrijfsapplicaties essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering en zodanig optimaal beschikbaar moeten zijn. De gegevens die u nodig heeft en verwerkt met deze applicaties, zijn van onderscheidende waarde voor uw bedrijf. Met bovenstaande in ons achterhoofd zorgen we er daarom voor dat deze applicaties beschikbaar worden gesteld vanuit beveiligde ISO 27001 gecertificeerde datacenters in Nederland. Optimale beveiliging met ‘state of the art’ firewalls en ingestelde toegangscontrole dragen verder bij aan deze beschikbaarheid.
Uiteraard verzorgen wij de back-up van uw data en bewaken we de functionaliteit met behulp van onze monitoring toepassing.

Naast uw eigen applicaties leveren we onder andere de volgende standaardapplicaties aan onze klanten:

 

Hosted Exchange

Deze op Microsoft Exchange server gebaseerde dienst onderscheidt zich van de Office 365 variant doordat we deze aanbieden vanuit onze eigen datacenters in Nederland waardoor u ervan verzekerd bent dat uw mail gegevens enkel in Nederland zijn opgeslagen. De dienst biedt verschillende soorten mailboxen met verschillende functionaliteit. We denken graag samen met u mee welke oplossing het beste bij uw organisatie past.

Neem contact op