Elk moment en overal kunnen werken

“De Desktop Online biedt ons een professionele werkplek die actief wordt beheerd en maximaal beschikbaar is. Hierdoor kunnen wij ons richten op onze core business.”

– Rudolf van Aalderen, Director GPS Global

Met desktop online werken uw medewerkers altijd in dezelfde vertrouwde en veilige omgeving. Op de vaste werkplek of op locatie. Dure ‘zware’ PCs op de werkplekken zijn overbodig, volstaan kan worden met zogenaamde ‘thin clients’, betaalbare en onderhoudsvrije mini PCs. Werknemers kunnen thuis, bij de klant of onderweg met dezelfde desktop werken zolang ze maar beschikken over een PC, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding.

 

Veilige opslag van uw gegevens

Gegevens worden niet meer lokaal op de PCs opgeslagen maar veilig en centraal in de Nederlandse datacenters van Aumatics. Dit is wel zo veilig. Bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van een laptop of tablet. De data staat immers centraal en goed beveiligd opgeslagen in het datacenter en niet op het apparaat.

De Aumatics Desktop Online is een abonnementsdienst. U betaalt per maand per gebruiker. Géén investeringen in dure hardware en softwarelicenties. U kunt elk moment snel en eenvoudig het aantal gebruikers aanpassen. Aumatics groeit met u mee, groter of kleiner. Zo eenvoudig kan het zijn.

De Aumatics Desktop Online wordt standaard geleverd inclusief centrale mailserver (Hosted Exchange) en centrale opslag. Elke desktop is standaard voorzien van Microsoft Outlook, Internet Explorer, Word, PowerPoint, Excel en PDF Reader. Andere programma’s zijn optioneel leverbaar. Uiteraard kunnen ook uw benodigde bedrijfsapplicaties in de Desktop Online omgeving beschikbaar worden gemaakt.

 

Beveiligd tegen schadelijke invloeden

Alle Desktop Online diensten zijn standaard voorzien van beveiliging tegen schadelijke invloeden van buitenaf (o.a. virussen, malware). U hoeft zich ook niet te bekommeren over onderhoud en beheer, dat doen wij voor u.

 

Altijd ondersteuning vanuit ons Shared Service Center

Doet zich onverhoopt een verstoring voor of heeft een van uw medewerkers een vraag of probleem, dan staan de medewerkers van het Aumatics Shared Service Center (SSC) voor u klaar om u professioneel en persoonlijk te ondersteunen.

 

Neem contact op