Aumatics voor uw branche

Laat IT optimaal voor u werken

In het ondersteunen van onze klanten hebben we in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in verschillende branches. De IT oplossing mogen in basis gelijk zijn, de organisaties waar we deze inzetten zijn dat zeker niet.

Elke organisatie is anders waarbij samenwerking, mobiliteit, eisen van beveiliging en locatie onafhankelijk werken maar enkele voorbeelden zijn van zaken die verschillen.

De kennis en ervaring die we hebben opgedaan, helpt ons om u als organisatie nog beter te ondersteunen en oplossingen te bieden die specifiek oog hebben voor bovengenoemde aandachtspunten.

Non-Profit

 


IT optimaal ingezet ter ondersteuning van het goede doel.

 

Met de focus op het doel dat je als non-profit organisatie hebt, is het belangrijk dat je geen omkijken hebt aan je IT omgeving. Ze is immers ter ondersteuning van fondsenwerving en het toewijzen van middelen waarmee je invulling geeft aan het goede doel waar je je voor inzet. We ontzorgen verschillende goedendoelenorganisaties en helpen ze met specifieke oplossingen en diensten. Zo werken we samen aan het goede doel. 

Financieel

 

 

Toegepaste IT in een snel veranderende wereld waar, door wet- en regelgeving steeds meer vertrouwd wordt op flexibele IT oplossingen.

 

Geen enkele branche is zo in beweging als de financiële sector. In toenemende mate vervagen de grenzen tussen diverse expertisegebieden zoals kapitaalbeheer, risico- en schadeverzekeringen en beleggingen. De branche transformeert in rap tempo en wordt gedreven door moderne technologie als artificiële Intelligentie en big data. Tegelijk stelt de toezichthouder hoge eisen aan de integriteit en veiligheid van de omgeving. Aumatics helpt de complexiteit beheersbaar te houden. Met kennis van kaders zoals de WFT, AVG of SOC helpen we organisaties vooruit. 

Kindcentra

 

 

Toegang tot specifieke applicaties en gevoelige data vanaf mobiele apparaten goed geregeld.

 

Onderwijs en kinderopvang werken in toenemende mate samen. Dit vraagt om innovaties die inspelen op de nieuwe behoeftes van kind, ouders en organisaties. IT speelt hierin een grote rol. Naast de inzet om efficiëntie te verbeteren bij onder andere kindplanning en facturatie, wordt IT ook in toenemende mate ingezet om kinderen spelenderwijs virtuele vaardigheden te leren. Aumatics helpt hierin met een veilige, afgeschermde omgeving en “kidsproof” chromebooks. Ook bieden wij gebruikersondersteuning die aangepast is op jouw omgeving. 

Software Development

 

 

DevOps toegepast op een pagmatische manier voor maximale beschikbaarheid en optimaal release proces.

 

Als software developer stel je hoge eisen aan jouw IT omgeving. Effectief sourcebeheer, flexibele capaciteit voor ontwikkeling en testen en juiste ondersteuning in jouw DEVOPS proces. Je wilt een platform met hoge beschikbaarheid en 24 uurs bewaking om jouw oplossing aan te bieden. Aumatics helpt de time-to-market voor jouw producten te verkorten en levert schaalbare hosting oplossingen om jouw klanten een optimale beleving te garanderen.