Blog

Verleng je Microsoft 365-licentie, vóór de prijsstijging

January 27, 2023

Lennert Hut

Online Marketer

Vanaf 1 april worden de prijzen voor Microsoft seat-based cloudservices verhoogd met 11 procent. Heb je Microsoft 365-licenties of een andere licentie van Microsoft? Dan kun je de prijsstijging een jaar ontlopen. Op voorwaarde dat je al bestaande klant bent én snel reageert.

Hoe dat zit? Microsoft voert de prijsverhoging door, zodat de prijzen gelijk worden getrokken met de prijslijst uit de Verenigde Staten. De prijzen die in dollars worden vermeld, worden dan de prijzen in euro’s (en andersom, dus).

Het gaat om Microsoft 365 licenties, maar daarnaast wordt de verhoging ook doorgevoerd voor Dynamics 365 en Power Platform licenties. Alleen de on-premise licenties voor stand-alone software blijven buiten schot.

Heb je al licenties voor Microsoft 365? Via Aumatics kun je voor 1 jaar de prijsstijging ontlopen als bestaande klant. Dat kan dus óók als je bij een andere partij licenties afneemt.

Neem snel contact op via de chat rechtsonder op deze pagina. Of stuur een e-mail, dan bekijken wij jouw Microsoft-licenties en zetten die om naar nieuwe, tegen de oude prijs. Met andere woorden: door snel reageren, pak je een korting van 11 procent.

Waarom past Microsoft de prijzen aan?

Microsoft heeft besloten alle prijzen vanaf 1 april 2023 te voeren in Amerikaanse dollars. In voorbereiding daarop worden de prijzen in euro’s verhoogd, zodat deze op hetzelfde prijsniveau zitten.

Vanaf dat moment bouwt Microsoft daarbovenop ieder jaar twee mogelijkheden in voor een prijsstijging.