Aumatics IT Services.

Verleng je Microsoft 365-licentie, vóór de prijsstijging

Gezien op de factuur? De prijzen voor Microsoft seat-based cloudservices zijn weer verhoogd. Heb je Microsoft 365 licenties of een andere licentie van Microsoft? Dan kun je de prijsstijging een jaar ontlopen. Op voorwaarde dat je al bestaande klant bent.

Hoe dat zit? Microsoft voert de prijsverhoging door, zodat de prijzen gelijk worden getrokken met de prijslijst uit de Verenigde Staten. De prijzen die in dollars worden vermeld, worden dan de prijzen in euro’s (en andersom, dus).

Het gaat om Microsoft 365 licenties, maar daarnaast wordt de verhoging ook doorgevoerd voor Dynamics 365 en Power Platform licenties. Alleen de on-premise licenties voor stand-alone software blijven buiten schot.

Heb je al licenties voor Microsoft 365? Via Aumatics kun je voor 1 jaar de prijsstijging ontlopen als bestaande klant. Dat kan dus óók als je bij een andere partij licenties afneemt. Wij zetten de licenties dan over en vanaf dat moment kan er op maar één moment een verhoging worden doorgevoerd.

Neem snel contact vai de button rechtsboven. Of stuur een e-mail, dan bekijken wij jouw Microsoft-licenties en zetten die om naar nieuwe, tegen de oude prijs. Met andere woorden: door snel reageren, pak je een korting. Terwijl je nog steeds verzekerd van veilig online werken met alle Office-programma’s, inclusief Teams.

Waarom past Microsoft de prijzen aan?

Microsoft heeft besloten alle prijzen vanaf 1 april 2023 te voeren in Amerikaanse dollars. In voorbereiding daarop worden de prijzen in euro’s verhoogd, zodat deze op hetzelfde prijsniveau zitten. Vanaf dat moment bouwt Microsoft daarbovenop ieder jaar twee mogelijkheden in voor een prijsstijging.

 

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.