AD: Snelheid van Starlink internet prima in orde

In een artikel van 30 augustus blijkt het testteam van het AD positief verrast over Starlink. De beloofde snelheid werd gehaald en de installatie was binnen no-time klaar voor gebruik.

Starlink tijdelijk internet

Starlink internet is bedoeld voor locaties die geen toegang hebben tot bekabeld internet. Zeker als dit tijdelijk is, is Starlink een uitkomst. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of een storing. Starlink blijkt in die gevallen een prima alternatief om weer snel aan de slag te kunnen.

SNEL TIJDELIJK INTERNET NODIG?

Binnen een half uur na aankomst online met Starlink!

Eerst veldtesten

Dat het met de snelheid wel goed zit, is ook de ervaring van de eerste klanten van Aumatics die gebruikmaken van StarLink by Aumatics. Momenteel zorgt StarLink by Aumatics voor internet op een industrieterrein in Duitsland. In de omgeving bleek mobiel internet niet stabiel genoeg en vanwege de ligging was bedraad internet ook geen optie. Starlink zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen nu wel via internet benaderd kunnen worden. 

Het internetsysteem met satellietschotel behaalde in de test van het AD 150Mbit downloadsnelheid en een uploadsnelheid van 20Mbit. Dat is genoeg om meerdere werkplekken te voorzien van hoge snelheid internet ook als dat zwaar wordt belast met videobellen, e.d.

StarLink internet ontvangt internet van satellieten die in de ruimte zijn gebracht door SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten en oplossingen? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op 085 – 489 1240.

Overige
blogs

HubSpot CRM Testimonial van Jaap van Vliet
HubSpot
Jaap van Vliet

Help! I’m quarantined in HubSpot

Recently we set up a trial for a law firm for HubSpot Marketing Hub and HubSpot Sales Hub. But what if your invitations stall, because HubSpot pulls the emergency brake and place them in Hubspot quarantined contacts?

Lees meer »
Black Friday
IT Security
Lennert Hut

Maak van Black Friday geen Black December

Black Friday? Leuke actie van de detailhandel voor shoppers. Maar daarnaast ook een risico voor de IT Security in een organisatie. Met een wachtwoordmanager voorkom je zakelijke schade door gelekte persoonlijke wachtwoorden.

Lees meer »