Aumatics IT Services.

Security en Cloudspecialist Aumatics gaat samen met hallo,

Zakelijke ICT provider hallo, maakt vandaag de overname van Aumatics bekend. Aumatics, gevestigd in Zoetermeer, is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van hoogwaardige ICT oplossingen, met een sterke focus op security diensten, server- en applicatiehosting en cloud infrastructuren, ook in de procesautomatisering.

Aumatics ontwerpt, implementeert en beheert schaalbare en veilige oplossingen, met inzet van technologieën van onder andere Watchguard, Palo Alto, Fortinet, ESETen Check Point. De diepgaande expertise van Aumatics vormt de basis voor langdurige vertrouwensrelaties met klanten in verschillende branches waaronder kritieke infrastructuur.

Aumatics is Microsoft Gold partner en ISO 27001-gecertificeerd.

Ed van Puffelen, oprichter en directeur van Aumatics: “De eisen aan IT-dienstverlening worden steeds hoger, bijvoorbeeld op het gebied van kennis, veiligheid, service levels, en opleidingen voor medewerkers. Om het hoge niveau van onze dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen en ons team uitdagingen te blijven bieden zijn we de samenwerking met hallo, aangegaan. Gecombineerd kunnen wij onze klanten een breed portfolio bieden, met specialistische kennis van Cloud, infrastructuur en security technologie gecombineerd met ongeëvenaarde serviceniveaus.”

Barry Wissink, directeur van hallo,: “De samenwerking met Aumatics betekent voor hallo, een verdere verdieping van ons security aanbod, met premium oplossingen van diverse vendoren als Cortex XDR, Veeam, Pentera, Crowdstrike en Microsoft. Door de expertise en ervaring van Aumatics te combineren met de kennis binnen hallo, kunnen we voor onze klanten een nog hoogwaardiger en completer aanbod van ICT diensten verzorgen. We heten het team van Aumatics van harte welkom bij hallo,.”

Over hallo,
Wij zijn hallo, de ICT partner voor alle ondernemers en bedrijven in het MKB – en midmarket segment. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Utrecht, Zeewolde en
Zoetermeer. Op de Caribbean zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Ook in Spanje zijn wij actief.

Kijk voor meer informatie op hallo.eu.

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.