Aumatics IT Services.

Outsourcen, overbelasten of WatchGuard?

De combinatie zal bekend voorkomen. Ook WatchGuard, een van de marktleiders in Cyber Security stelt vast: Netwerkbeveiliging wordt ingewikkelder. Terwijl er op de IT-afdeling niet meer personeel bijkomt. Hierdoor kan het gebeuren dat alledaagse taken te veel tijd kosten. Terwijl je ze als IT-professional uitvoert, weet je dat de zaken efficiënter kunnen. Maar structurele verbeteringen aan het netwerk worden niet uitgevoerd. Door datzelfde tijdgebrek.

Een voorbeeld: een collega merkt op dat een server onbereikbaar is. Je belandt al snel in meerdere vensters in je zoektocht naar een simpele url-exception. En dan moet je nog het geluk hebben dat je niet wordt afgeleid door een incident dat er tussenkomt.

Gebeurt dit te vaak, dan dringt de vraag zich op of outsourcen van IT Security de oplossing is. Virtuele omgevingen zijn hier op voorbereid. Dus technisch kan het.

Maar wil je als bedrijf de beveiliging van het bedrijfsnetwerk uit handen geven? Wil je kritische infrastructuur en taken overlaten aan…aan wie eigenlijk? Kan het juridisch wel? Blijft de privacy gewaarborgd?

Behoud de controle

Met de Security-oplossingen van WatchGuard is het mogelijk de controle en eindverantwoordelijkheid te bewaren. Zonder te kiezen tussen overbelasting van de IT-afdeling of outsourcen. Meegaan in de dynamiek van Cyber Security kan zonder essentiële zaken uit handen te geven.

Bijvoorbeeld door het management van netwerkbeveiliging te optimaliseren. IT-afdelingen worden nu vaak overspoeld met meldingen over incidenten en updates.

WatchGuard IT Security producten onderscheiding van The Channel Co.

In februari 2023 is onderscheiden door The Channel Co. voor het overzicht en gebruiksgemak in WatchGuard IT Security-producten.
Maak je IT efficiënter en veiliger met WatchGuard

WatchGuard EDR

WatchGuard geeft deze incidenten prioriteit, waardoor de belangrijkste zaken het eerst opgepakt worden. Met WatchGuard EDR kun je het doorlopende updaten zelfs overlaten aan de tool zelf. Hierdoor verminder je de werkdruk, terwijl je de essentie behoudt. Je ziet dit in één dashboard, ook als de data van externe tools komt.

Is de beveiliging van je IT ingedeeld op deze manier, dan kan altijd nog worden besloten tot het overdragen. Bijvoorbeeld aan Aumatics. Op deze manier zien wij wat jij ziet. Het dagelijks beheer nemen wij van je over, terwijl je altijd op de hoogte bent. Waar de hardware dan staat, is niet belangrijk.

Firebox: netstroom, internet en klaar

De WatchGuard Firebox bijvoorbeeld heeft netstroom nodig en een internetverbinding. Is dat gerealiseerd, dan installeren wij de firewall vanuit de cloud op jouw netwerk. Hetzelfde geldt voor de Secure Wifi en dit gaat ook op voor toegangsverificatie van WatchGuard AuthPoint.

Zo krijg je in één dashboard minder, maar uitsluitend de relevante meldingen. Dan maakt het niet uit waar de melding vandaan komt en van welk device. De inhoud en relevantie bepaalt.

Benieuwd naar de totaaloplossing van WatchGuard hiervoor? Hebben wij voor je!

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.