Frank Kemeling nieuwe Senior Security Consultant bij Aumatics

Frank Kemeling (50) is aangetrokken als Senior Security Consultant bij IT-dienstverlener Aumatics.

Frank, ooit begonnen als softwareontwikkelaar, heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring in verschillende rollen in de ICT op het gebied van IT en OT (Operationele Technologie).

Hij werkte met name de laatste 15 jaar als adviseur aan complexe security-vraagstukken. Hiervoor was Frank zelfstandig ondernemer en manager bij BrainCap Cyber Security. In die rol was hij operationeel, technisch en commercieel verantwoordelijk voor het IT/OT Security Operations Center.

Als gecertificeerd ethical hacker brengt Frank een nieuw specialisme binnen bij Aumatics. Voor opdrachtgevers kan Frank desgevraagd onderzoeken of hij door middel van het uitvoeren van een Security Penetratie Test toegang krijgt tot een beveiligd netwerk van de klant. Dat gebeurt uiteraard met instemming van de klant, maar ook “in samenwerking”, zo geeft Frank aan. “Gebruikers zijn vaak de zwakste schakel. Het is dus onmisbaar om hen mee nemen met de cyber security die je wil aanbrengen. Zo voorkom je incidenten en stimuleer je gedragsverandering.”

Aumatics ziet een toenemende vraag naar OT-security en biedt marktpartijen, met Franks aanstelling, een deskundige gesprekspartner voor het oplossen van security-vraagstukken. 

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten en oplossingen? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op 085 – 489 1240.

Overige
blogs

3 tips van de AIVD voor meer cyber security
IT Security
Lennert Hut

3 tips van de AIVD voor meer cyber security

Een aanval van hackers of het verwijderen van ransomware is niet alleen kostbaar. Het Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging, onderdeel van de AIVD, bindt de strijd aan met 3 leidende principes. Wij delen ze graag.

Lees meer »
Aumatics bij DIFx over Cyber Security en de kans dat je gehackt wordt
IT Security
Lennert Hut

DIFx Live: word ik binnenkort gehackt?

Stel: jouw onderneming staat niet overmatig in de schijnwerpers. Je verkoopt geen staatsgeheimen. Je werkt niet voor de Nederlandse Bank. Moet ik mij zorgen maken over mijn cyber security?

Lees meer »