Aumatics start ISO-certificering voor gegevensbeveiliging

ISO-certificering

Met dit keurmerk hebben klanten van Aumatics de zekerheid dat hun gegevens in goede handen zijn. Naar verwachting is het proces begin 2022 met succes afgerond.

Aumatics onderhoudt, beheert en beveiligt de IT-omgeving voor tientallen organisaties. Veel klanten kiezen voor Aumatics vanwege hogere eisen aan Cyber Security. Bijvoorbeeld voor het beheer en onderhoud van vitale processen in samenleving, voor thuiswerkplekken en industriële processen. Aumatics kan daar aan tegemoet komen dankzij ervaring met en expertise in IT Security.

Extra zekerheid met structuur

Aumatics volgde alle richtlijnen vanuit de AVG al sinds de uitvoering van de wet. De ISO-certificering stelt echter eisen aan bijvoorbeeld het vastleggen, opslaan en borgen. Aumatics gaat dit nu realiseren, zodat de zorgvuldigheid kan worden aangetoond.

WAARBORG NAAR DE BUITENWERELD

‘De certificering voor ISO 27001 is de waarborg naar buiten toe dat het bij Aumatics goed zit als het gaat om gegevensbeveiliging’, zegt Ed van Puffelen, directeur/oprichter van Aumatics. ‘Onze medewerkers hebben die instelling al. Het ISO 27001-certificaat zal binnenkort aantonen dat wij dat ook structureel doen en dat de lat hoog ligt voor ons.’

Het documenteren en doorlopend instrueren van iedereen wordt nog een flinke klus. Aumatics staat er gelukkig niet alleen voor, aldus Van Puffelen. ‘We hebben goede ervaringen in het verleden met certificeringspartner QVOX. We vertrouwen erop dat we het predicaat kunnen bemachtigen met hun begeleiding.’

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten en oplossingen? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op 085 – 489 1240.

Overige
blogs

HubSpot CRM Testimonial van Jaap van Vliet
HubSpot
Jaap van Vliet

Help! I’m quarantined in HubSpot

Recently we set up a trial for a law firm for HubSpot Marketing Hub and HubSpot Sales Hub. But what if your invitations stall, because HubSpot pulls the emergency brake and place them in Hubspot quarantined contacts?

Lees meer »
Black Friday
IT Security
Lennert Hut

Maak van Black Friday geen Black December

Black Friday? Leuke actie van de detailhandel voor shoppers. Maar daarnaast ook een risico voor de IT Security in een organisatie. Met een wachtwoordmanager voorkom je zakelijke schade door gelekte persoonlijke wachtwoorden.

Lees meer »