HubSpot Exchange integratie: Aumatics regelde het in een half uur

Bij HubSpot denken de meesten al snel aan HubSpot CRM voor Sales, Marketing, Service en cms. Om het maximale uit HubSpot te kunnen halen is het van belang dat HubSpot ook nog eens werkt met een mailserver zoals Microsoft Exchange of Office365 mail. Dit is waar Aumatics zich als CRM partner zich onderscheid van een gemiddelde HubSpot partner. Wij hebben de kennis in huis om dit soort problemen snel op te lossen.

Aumatics heeft uitgebreide kennis van kantoorautomatisering-software van Microsoft, financiële pakketten en uiteraard van HubSpot. Juist daarom is het aanbrengen van maatwerk door onze techneuten in een handomdraai geregeld. Vaak doen we dat ook nog eens voor andere HubSpot-partners. Zoals in dit geval voor een Deense HubSpot Partner en hun klant. Support engineer Joey van Aumatics bood daarbij de helpende hand. Dankzij de aanwezige kennis kon een HubSpot Microsoft Exchange integratie snel worden gerealiseerd.   

Data voor meerdere doeleinden

HubSpot is hét crm voor Inbound Marketing en biedt vier belangrijke hubs aan; Marketing, Sales, Service en cms. Het voordeel is dat al deze modules de waardevolle data uit het crm gebruiken, voor meerdere doeleinden. Bijvoorbeeld het mailen van een aanbod als uit het crm blijkt dat een prospect zo geïnteresseerd is, dat het tijd wordt voor een concreet voorstel van een product of dienst.

HubSpot met Microsoft Exchange integratie met maatwerk 

De aanpassing die Joey verzorgde, is een goed voorbeeld van integratie van HubSpot met de mail van Microsoft. In dit geval moest Joey bijspringen om de HubSpot Exchange integratie tot stand te brengen. ‘Een HubSpot-partner wilde voor zijn klant mail koppelen met HubSpot. Na lang uitzoeken, kwam de vraag bij Aumatics terecht. Hubspot biedt daar namelijk niet standaard de keuze voor, als dat moet gebeuren op een lokale Exchange server.

HubSpot Exchange integratie: binnen een half uur geregeld

De integratie van mailing ‘on premise’ was geen default. Door de kennis over HubSpot Exchange integratie kan Aumatics dit wel. Ook voor andere HubSpot-partners die de kennis niet in huis hebben.’ ‘Onder de motorkap kunnen wij in samenwerking met HubSpot die verbinding wel leggen. Het was binnen een half uur geregeld.’

Ongeacht het bedrijfsnetwerk of -structuur kan ook deze zo klant voordeel halen uit de koppeling tussen mail en het HubSpot crm. Het mailverkeer kan zo worden geregistreerd in het crm van HubSpot voor een beter beeld van marketing- en salesactiviteiten.

Een goede ervaring rijker kon Joey de klant zo blij maken. ‘Hubspot zit voor ons dichtbij en omdat wij de kennis intern hebben, kun je dan snel leveren. Handig voor de klant’, aldus de skilled service-medewerker.

HUBSPOT CRM: het leukste crm met professionele integratie

Maak kennis met HubSpot CRM van Aumatics en je wil nooit meer anders! Met maatwerk voor integratie, zodat HubSpot direct rendeert in uw omgeving.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten en oplossingen? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op 085 – 489 1240.

Overige
blogs

HubSpot Testimonial van Jaap van Vliet
HubSpot
Jaap van Vliet

The HubSpot pause – English

For years I have been involved in the implementation of CRM systems. From Epona ContactManager, SugarCRM, Salesfore to a worldwide full-blown Microsoft Dynamics CRM with field services and ClickDimensions as e-mail marketing tool for companies with an annual turnover of + € 200 mln. Despite the success that I achieved with this, the many testimonials and good friendships that I kept from this, I always heard a little voice in the back of my head telling me that it CRM should be easier and simpler.

Lees meer »
HubSpot Testimonial van Jaap van Vliet
HubSpot
Jaap van Vliet

The HubSpot pause

Jaap houdt zich al jaren bezig met de implementatie van CRM systemen. Na afronding van projecten oogstte hij veel bedankjes en goede vriendschappen. Maar hij hoorde in zijn achterhoofd altijd een klein stemmetje dat het gemakkelijker en eenvoudiger moet kunnen. Tot hij HubSpot ontdekte.

Lees meer »