HubSpot Exchange integratie: Aumatics regelde het in een half uur

Aumatics heeft uitgebreide kennis van kantoorautomatisering-software van Microsoft, financiële pakketten en uiteraard van HubSpot. Juist daarom is het aanbrengen van maatwerk door onze techneuten in een handomdraai geregeld. Vaak doen we dat ook nog eens voor andere HubSpot-partners. Zoals in dit geval voor een Deense HubSpot Partner en hun klant. Support engineer Joey van Aumatics bood daarbij de helpende hand. Dankzij de aanwezige kennis kon een HubSpot Microsoft Exchange integratie snel worden gerealiseerd.   

Data voor meerdere doeleinden

HubSpot is hét crm voor Inbound Marketing en biedt vier belangrijke hubs aan; Marketing, Sales, Service en cms. Het voordeel is dat al deze modules de waardevolle data uit het crm gebruiken, voor meerdere doeleinden. Bijvoorbeeld het mailen van een aanbod als uit het crm blijkt dat een prospect zo geïnteresseerd is, dat het tijd wordt voor een concreet voorstel van een product of dienst.

HubSpot met Microsoft Exchange integratie met maatwerk 

De aanpassing die Joey verzorgde, is een goed voorbeeld van integratie van HubSpot met de mail van Microsoft. In dit geval moest Joey bijspringen om de HubSpot Exchange integratie tot stand te brengen. ‘Een HubSpot-partner wilde voor zijn klant mail koppelen met HubSpot. Na lang uitzoeken, kwam de vraag bij Aumatics terecht. Hubspot biedt daar namelijk niet standaard de keuze voor, als dat moet gebeuren op een lokale Exchange server.

HubSpot Exchange integratie: binnen een half uur geregeld

De integratie van mailing ‘on premise’ was geen default. Door de kennis over HubSpot Exchange integratie kan Aumatics dit wel. Ook voor andere HubSpot-partners die de kennis niet in huis hebben.’ ‘Onder de motorkap kunnen wij in samenwerking met HubSpot die verbinding wel leggen. Het was binnen een half uur geregeld.’

Ongeacht het bedrijfsnetwerk of -structuur kan ook deze zo klant voordeel halen uit de koppeling tussen mail en het HubSpot crm. Het mailverkeer kan zo worden geregistreerd in het crm van HubSpot voor een beter beeld van marketing- en salesactiviteiten.

Een goede ervaring rijker kon Joey de klant zo blij maken. ‘Hubspot zit voor ons dichtbij en omdat wij de kennis intern hebben, kun je dan snel leveren. Handig voor de klant’, aldus de skilled service-medewerker.

HUBSPOT CRM: het leukste crm met professionele integratie

Maak kennis met HubSpot CRM van Aumatics en je wil nooit meer anders! Met maatwerk voor integratie, zodat HubSpot direct rendeert in uw omgeving.

Overige
blogs

IT Security
Lennert Hut

Maak van een privé wachtwoord geen zakelijke bedreiging

Privé wachtwoorden slingeren iets te vaak rond en vormen daarmee ook zakelijk een risico. Een wachtwoordmanager biedt gemak, thuis en op het werk. Maar vooral: het voorkomt bedreigingen, doordat ook privé wachtwoorden voldoen aan zakelijke maatstaven voor IT Security.

Lees meer »
Palo Alto Cortex XDR detectie met AI van Aumatics
IT Security
Frank Kemeling

Palo Alto Cortex XDR: IT Security met mensenkennis

De vele bedreigingen voor IT Security vragen om een andere aanpak. Palo Alto Cortex XDR heeft dat in huis, dankzij AI (Artificial Intelligence) voor endpoint-beveiliging. Senior Security Officer Frank Kemeling blogt over de bijzondere prestaties.

Lees meer »