Aumatics is HubSpot CRM Partner

IT-dienstverlener Aumatics is solution partner van HubSpot voor het aanbod van HubSpot CRM (Customer Relationship Management). Het toonaangevende CRM van HubSpot stelt organisaties in staat om sneller en beter te groeien. Het platform is optimaal in te zetten voor het onderhouden van klantrelaties.

Het platform omvat marketing-, verkoop-, servicefunctionaliteit en biedt een geïntegreerd CMS-platform. Eén van de belangrijkste USP’s is dat gratis kan worden begonnen. Het systeem kan geschaald worden om te voldoen aan de behoeften van klanten in elk stadium van hun groei.

HubSpot CRM: Voor duurzame klantrelaties

HubSpot’s krachtige, zeer gebruiksvriendelijke tools en integraties stellen organisaties beter in staat om klanten aan te trekken, te binden en te behouden. Vandaag de dag wordt het pakket gebruikt door meer dan 100.000 klanten in 120 landen.

HubSpot: “We zijn blij met nieuwe partners als Aumatics die onze klanten kunnen helpen met integratie met diverse (boekhoud)systemen en sales-vraagstukken. Mede gezien door de enorme kennis en ervaring van Aumatics op dit vlak kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.”

Effectief en compleet

Aumatics, Jaap van Vliet:
“Eindelijk is er een CRM-systeem dat wij zonder gene aan al onze relaties kunnen aanbieden en wat zich onmiddellijk uitbetaalt in het gebruik. Het pakket biedt zoveel standaard functionaliteit waar bij concurrerende systemen via plugins en partners voor betaald moet worden. HubSpot is voor organisaties het ideale systeem om klantrelaties optimaal uit te nutten.

Inmiddels heeft HubSpot zich ook bij Aumatics al onmisbaar gemaakt.
Ed van Puffelen van Aumatics: “Jaap probeert mij al jaren vanuit onze CRM-tak binnen Aumatics CRM te laten gebruiken. Ik gebruik dit systeem dagelijks met plezier. Wij kunnen hiermee onze relaties nog beter en optimaal bedienen.”

Overige
blogs

IT Security
Lennert Hut

Maak van een privé wachtwoord geen zakelijke bedreiging

Privé wachtwoorden slingeren iets te vaak rond en vormen daarmee ook zakelijk een risico. Een wachtwoordmanager biedt gemak, thuis en op het werk. Maar vooral: het voorkomt bedreigingen, doordat ook privé wachtwoorden voldoen aan zakelijke maatstaven voor IT Security.

Lees meer »
Palo Alto Cortex XDR detectie met AI van Aumatics
IT Security
Frank Kemeling

Palo Alto Cortex XDR: IT Security met mensenkennis

De vele bedreigingen voor IT Security vragen om een andere aanpak. Palo Alto Cortex XDR heeft dat in huis, dankzij AI (Artificial Intelligence) voor endpoint-beveiliging. Senior Security Officer Frank Kemeling blogt over de bijzondere prestaties.

Lees meer »