Aumatics is HubSpot CRM Partner

IT-dienstverlener Aumatics is solution partner van HubSpot voor het aanbod van HubSpot CRM (Customer Relationship Management). Het toonaangevende CRM van HubSpot stelt organisaties in staat om sneller en beter te groeien. Het platform is optimaal in te zetten voor het onderhouden van klantrelaties.

Het platform omvat marketing-, verkoop-, servicefunctionaliteit en biedt een geïntegreerd CMS-platform. Eén van de belangrijkste USP’s is dat gratis kan worden begonnen. Het systeem kan geschaald worden om te voldoen aan de behoeften van klanten in elk stadium van hun groei.

HubSpot CRM: Voor duurzame klantrelaties

HubSpot’s krachtige, zeer gebruiksvriendelijke tools en integraties stellen organisaties beter in staat om klanten aan te trekken, te binden en te behouden. Vandaag de dag wordt het pakket gebruikt door meer dan 100.000 klanten in 120 landen.

HubSpot: “We zijn blij met nieuwe partners als Aumatics die onze klanten kunnen helpen met integratie met diverse (boekhoud)systemen en sales-vraagstukken. Mede gezien door de enorme kennis en ervaring van Aumatics op dit vlak kunnen wij onze klanten nog beter bedienen.”

Effectief en compleet

Aumatics, Jaap van Vliet:
“Eindelijk is er een CRM-systeem dat wij zonder gene aan al onze relaties kunnen aanbieden en wat zich onmiddellijk uitbetaalt in het gebruik. Het pakket biedt zoveel standaard functionaliteit waar bij concurrerende systemen via plugins en partners voor betaald moet worden. HubSpot is voor organisaties het ideale systeem om klantrelaties optimaal uit te nutten.

Inmiddels heeft HubSpot zich ook bij Aumatics al onmisbaar gemaakt.
Ed van Puffelen van Aumatics: “Jaap probeert mij al jaren vanuit onze CRM-tak binnen Aumatics CRM te laten gebruiken. Ik gebruik dit systeem dagelijks met plezier. Wij kunnen hiermee onze relaties nog beter en optimaal bedienen.”

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je iets meer weten over onze diensten en oplossingen? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op 085 – 489 1240.

Overige
blogs

HubSpot Testimonial van Jaap van Vliet
HubSpot
Jaap van Vliet

The HubSpot pause – English

For years I have been involved in the implementation of CRM systems. From Epona ContactManager, SugarCRM, Salesfore to a worldwide full-blown Microsoft Dynamics CRM with field services and ClickDimensions as e-mail marketing tool for companies with an annual turnover of + € 200 mln. Despite the success that I achieved with this, the many testimonials and good friendships that I kept from this, I always heard a little voice in the back of my head telling me that it CRM should be easier and simpler.

Lees meer »
HubSpot Testimonial van Jaap van Vliet
HubSpot
Jaap van Vliet

The HubSpot pause

Jaap houdt zich al jaren bezig met de implementatie van CRM systemen. Na afronding van projecten oogstte hij veel bedankjes en goede vriendschappen. Maar hij hoorde in zijn achterhoofd altijd een klein stemmetje dat het gemakkelijker en eenvoudiger moet kunnen. Tot hij HubSpot ontdekte.

Lees meer »