Aumatics IT Services.

Het pluspunt van je e-mailadres

Op hoeveel mailinglijsten sta jij? En als je dat niet weet: hoeveel nieuwsbrieven ontvang je iedere week in de Inbox? Het zijn er meer dan je denkt. Misschien ook meer dan je dacht te ontvangen.

Vraag je je wel eens af waar een nieuwsbrief vandaan komt? Daar kun je snel achterkomen. Je kunt verzenders van nieuwsbrieven gemakkelijk identificeren door deze handige toevoeging.

Bij de volgende keer dat je je opgeeft voor een mailing, voer je niet alleen je e-mailadres in maar zet je achter je naam ook een plusteken (+) en een eigen tekst. Dus bijvoorbeeld ‘Timo+voetbalnieuws@email.nl’. De nieuwsbrief komt dan gewoon in de Inbox van Timo@email.nl, maar geadresseerd aan ‘timo+voetbalnieuws@email.nl’. Zo weet je direct wat de herkomst is van een nieuwsbrief.

Stel, je ontvangt niet alleen de laatste voetbalnieuwtjes, maar ook een onbekende nieuwsbrief met aanbiedingen, gericht aan timo+voetalnieuws@email.nl. Je weet dan dat je adres door de voetbalvrienden is doorverkocht. Tijd voor de rode kaart.

Ontvang je spam of phishing via dat e-mailadres? Dan is hun site lek of hebben hackers hun slag geslagen. Misschien is een permanente schorsing dan meer op zijn plek, voordat je IT Security echt in de knel komt.

PS: Denk jij dat je phishing herkent? We hebben een uitdaging voor je. En een paar goede tips.     

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.