17 maart: Special over IT Security voor Operational Technology (OT)

Hackers richten zich steeds meer op productielocaties. Continuous Visibility and Control voor OT (Operational Technology) is daarvoor de oplossing. Senior Security Engineer Frank Kemeling spreekt erover op 17 maart tijdens een Special van het Directeuren Netwerk Nederland (DNN).

*De special is gericht op directeuren en ondernemers met meer dan 5 fte.
Frank Kemeling

Frank Kemeling

Senior Security Engineer bij Aumatics

Senior Security Engineer Frank Kemeling is ethical hacker bij Aumatics en staat organisaties bij met beproefde IT Security in ontwerp, advies en uitvoering.

Voor de leden van Directeuren Netwerk Nederland legt hij op 17 maart uit waarom hackers steeds vaker met succes binnendringen op productieomgevingen.

IT Security van vroeger werkt niet meer bij Operational Technology

OT Security met klassieke beveiliging voor productielijnen is niet meer voldoende om de hedendaagse cyberaanvallen te kunnen afslaan.

Frank legt uit hoe met Continuous Visibility and Control een stap kan worden gezet in de richting van Zero Trust-beveiliging en op deze manier ransomware en hacking effectief kan worden aangepakt.

Met de ondernemers worden de bedreigingen besproken en de mogelijke gevolgen voor de bedrijfsvoering. Vervolgens simuleert Frank hoe Zero Trust voorkomt dat aanvallers schade kunnen aanrichten.

Daarnaast wordt getoond wat de voorwaarden zijn voor een toekomstbestendig bedrijfsnetwerk.  

Zijn stelling: Continious Visibility and Control is onmisbare voorwaarde voor productienetwerken.

Over de Special van 17 maart

Deze DNN Special is een must voor ondernemers met industriële processen of apparatuur, die de IT Security op peil willen brengen, of vragen hebben over het grote aantal bedreigingen online.