Aumatics IT Services.

Aumatics ontvangt certificering voor gegevensbeveiliging 

Aumatics heeft het traject voor ISO 27001-certificering met succes doorlopen. De IT-dienstverlener is hierdoor gecertificeerd voor zorgvuldige omgang van gegevens. 

Het internationaal erkende ISO27001 geeft aan dat de gegevens die in beheer zijn of worden gebruikt voor de klanten van Aumatics in goede handen zijn. Om die zekerheid te bieden, is vorig jaar het proces gestart in samenwerking met onze partner QVox.

In deze periode heeft QVox binnen Aumatics de methodes, taken, rollen, procedures en gegevensdragers uitvoerig beproeft en doorgelicht.  

IT Security als voorwaarde 
Het succesvol afronden van de finale externe audit is uitgevoerd door BSI. Hiermee voldoet Aumatics aan de ISO 27001 norm. De certificering komt tegemoet aan een trend binnen IT Security, aldus Ed van Puffelen, directeur/oprichter van Aumatics. ‘Effectieve beveiliging van data binnen een organisatie is een voorwaarde. Daar zijn goede methodes en apparatuur voor, maar daarmee begint het pas. Je moet ook laten zien dat een organisatie is ingericht rond de eisen die ISO 27001 stelt.’

‘Wij zien dat bedreigingen rond IT Security groter worden. Dat vraagt op zowel technisch als organisatorisch niveau meer van ons. Met deze certificering laten we zien dat we onze activiteiten rond IT Security kunnen omzetten in resultaten. Met het ISO27001-certificaat in handen weten we wat we moeten doen om dit niveau vast te houden. Daar blijven we ons dagelijks voor inzetten’. 

IT ontzorgt. Ontdek het gemak.

Ontdek hoe Aumatics jouw partner kan zijn voor betrouwbare IT Services. Tientallen klanten gingen je voor. Neem contact op, dan praten we verder over jouw IT-uitdaging.

Aumatics IT Services, onderdeel van hallo,

De wereld van IT-oplossingen. Het blijft ons intrigeren.

Ransomware: word niet de volgende KNVB

Ransomware: word niet de volgende KNVB

De KNVB zit tot de nek in diefstal van veel gevoelige data. Je hebt voorafgaand aan een geslaagde hack de kans om schade zoveel mogelijk te voorkomen. In deze blog geven we 3 aanbevelingen, dus doe er je voordeel mee.