Dit is wat u moet doen

 

Mr.Aumatics-helpt

Recentelijk is er door experts een beveiligingslek in WiFi netwerken ontdekt. Door dit lek kunnen beveiligde WiFi netwerken in theorie net zo kwetsbaar zijn als WiFi netwerken zonder wachtwoordbeveiliging. Het is dus noodzakelijk om uw WiFi beveiliging onder de loep te nemen. Aumatics biedt u oplossingen aan om dit beveiligingslek op te lossen en om in de toekomst nog beter beveiligd te zijn. Zelfs wanneer er opnieuw een lek gevonden wordt. Mr. Aumatics bekijkt graag samen met u naar passende en betaalbare oplossingen voor een beter beveiligd WiFi netwerk.

 

WAT IS HET BEVEILIGINGSLEK?

Door het beveiligingslek kunnen kwaadwillende, gegevens over de WiFi verbinding, inclusief wachtwoorden en persoonlijke gegevens onderscheppen, decoderen en aanpassen zonder dat de gebruiker hier iets van merkt. Kortom; het lek stelt criminelen in staat om binnen de dekking van het WiFi-signaal in te breken op een WiFi-netwerk.

 

WIE HEEFT LAST VAN DIT BEVEILIGINGSLEK?

Vrijwel iedereen heeft last van dit beveiligingslek. De kans is dus zeer groot dat ook uw WiFi netwerk een beveiligingslek heeft. Graag adviseert Mr. Aumatics u hoe dit probleem adequaat en gedegen opgelost kan worden.

 

IS ER EEN OPLOSSING?

Jazeker! Een juiste aanpassing op zowel uw WiFi router als uw apparaten (laptop, mobiele telefoon, etc.), dicht het lek. Afhankelijk van uw WiFi oplossingen, wordt deze update geleverd door de betreffende leveranciers (bijvoorbeeld Microsoft of Watchguard).

 

WAT RAAD AUMATICS AAN?

Naast het updaten van uw WiFi oplossingen raden wij u aan extra beveiligingslagen in te zetten binnen uw WiFi netwerk. Deze extra beveiligingslagen verminderen de slagingskans van een aanval aanzienlijk.

Dit kan bijvoorbeeld met de Total Security Suite optie van Watchguard. Met deze oplossing verkleint u daarnaast de kans op datalekken, Zero day attacks, ransomware en andere ongewenste dreigingen.

Wilt u weten hoe uw netwerk optimaal kan beveiligen, neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar: mister@aumaitcs.nl

Of klik op onderstaande link.

 

 

 

Neem contact op