Branche gerichte IT

oplossingen

Afgestemde IT Oplossingen

We ontwerpen, leveren en beheren slimme IT oplossingen voor jouw organisatie die specifiek gericht zijn op de uitdagingen die jij en je medewerkers hebben. Zoals het efficiënt en optimaal samenwerken op een veilige maar ook leuke manier. 

Het verhoogt effectiviteit en gebruiksgemak en biedt nieuwe mogelijkheden om je positie in de markt te versterken. 

Ook voor jouw organisatie hebben we de juiste kennis en oplossingen in huis. Hieronder enkele branches waar we specifieke oplossingen voor leveren

Non-Profit

Met de focus op het doel dat je als non-profit organisatie hebt, is het belangrijk dat je geen omkijken hebt aan je IT omgeving. Ze is immers ter ondersteuning van fondsenwerving en het toewijzen van middelen waarmee je invulling geeft aan het goede doel waar je je voor inzet. We ontzorgen verschillende goedendoelenorganisaties en helpen ze met specifieke IT oplossingen en diensten. Zo werken we samen aan het goede doel. 

Branche gerichtte IT oplossingen

Financieel

Geen enkele branche is zo in beweging als de financiële sector. In toenemende mate vervagen de grenzen tussen diverse expertisegebieden zoals kapitaalbeheer, risico- en schadeverzekeringen en beleggingen. De branche transformeert in rap tempo en wordt gedreven door moderne technologie als artificiële Intelligentie en big data. Tegelijk stelt de toezichthouder hoge eisen aan de integriteit en veiligheid van de omgeving. Aumatics helpt de complexiteit beheersbaar te houden. Met kennis van kaders zoals de WFT, AVG of SOC helpen we organisaties vooruit met passende IT oplossingen. 

Software development

Als software developer stel je hoge eisen aan jouw IT omgeving. Effectief sourcebeheer, flexibele capaciteit voor ontwikkeling en testen en juiste ondersteuning in jouw DEVOPS proces. Je wilt een platform met hoge beschikbaarheid en 24 uurs bewaking om jouw SAAS applicatie of dienst aan te bieden. Aumatics helpt de time-to-market voor jouw producten te verkorten en levert schaalbare hosting oplossingen om jouw klanten een optimale beleving te garanderen. Jij ontwikkelt, wij beheren en bewaken je IT oplossing.

Ransomware voorkomen

Educatie

Onderwijs en kinderopvang werken in toenemende mate samen. Dit vraagt om innovaties die inspelen op de nieuwe behoeftes van kind, ouders en organisaties. IT speelt hierin een grote rol. Naast de inzet om efficiëntie te verbeteren bij onder andere kindplanning en facturatie, wordt IT ook in toenemende mate ingezet om kinderen spelenderwijs virtuele vaardigheden te leren. Aumatics helpt hierin met een veilige, afgeschermde omgeving en “kidsproof” chromebooks. Ook bieden wij gebruikersondersteuning die aangepast is op jouw omgeving. 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je iets meer weten over onze diensten specifiek voor jouw branche? Stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Of neem telefonisch contact met ons op: 085 – 489 1240