AUMATICS is

WATCHGUARD GOLD PARTNER

Maximale controle
over IT Security
voor iedere organisatie.

HIGHLIGHTS VAN ONZE SAMENWERKING MET WATCHGUARD

  • Eenvoudige en kosteneffectieve netwerkbeveiliging
  • Zekerheid met multi-factor authenticatie van AuthPoint
  • Maximale aandacht voor IT Security van uw Wifi-netwerk
  • Beveiliging voor ieder device met end-point protectie
  • Met complete architectuur van uw IT Security 

STEL JE VRAAG OVER WATCHGUARD OPLOSSINGEN

WatchGuard ONE GolD PARTNER: OOK IN 2022

Op zoek naar een deskundige partner voor WatchGuard-oplossingen? Aumatics adviseert je de juiste firewall, voor doordachte IT Security. Met bewezen kennis van zaken. Vul het formulier in en vraag vrijblijvend advies aan WatchGuard-expert Timo.

Aumatics is WatchGuard Network Security Certified 2021
WatchGuard IT Security oplossing Firebox

Één platform voor IT Security

WatchGuard heeft een overzichtelijk aanbod van hardware. Bent u op zoek naar gevanceerde firewall, dan is FireBox de naam. Als netwerkbeheerder ben je snel vertrouwd met Firebox. Voordeel: sneller overzicht en gemakkelijker beheer van het netwerk. Is het tijd voor meer capaciteit? Zoek je een oplossing voor OT Security? Een firewall voor een IP64-gecertificeerde omgeving? In het aanbod van Firebox is de oplossing te vinden. Aumatics adviseert over de juiste keuze en brengt de juiste oplossing vakkundig aan.
>>> Lees meer over onze aanpak voor IT Security

WatchGuard Endpoint protection van Aumatics

Sluit onzekerheid uit, met WATCHGUARD Endpoint Protection

Flexibel werken op je eigen laptop, mobiel of pc. Het is voor jouw collega's heel gewoon. Maar zonder de juiste oplossing vergroot je de kans op een aanval van hackers, ransomware en spam. Ieder device, binnen en buiten het bedrijfsnetwerk moet zichtbaar zijn. Maar vooral: voldoen aan de hoogste norm voor IT Security. WatchGuard Endpoint Security legt de basis voor intelligente encryptie, monitoring, management en patching. Wij leggen graag uit hoe WatchGuard ons daarmee helpt.

IT Security beheer met WatchGuard

Simpel en effectief in beheer

Met de professionele integratie van WatchGuard-oplossingen bij Aumatics kies je niet voor veiligheid of gebruiksgemak. Het zit er allebei in, dankzij geavanceerde automation. WatchGuard vraagt de aandacht als dat noodzakelijk is. Grijpt WatchGuard zelf in, dan kan er ongestoord worden doorgewerkt. Kom je er niet direct uit? Dan is de Aumatics Skilled Servicedesk er voor je. En is het nodig, dan komt een IT Engineer langs.

Watchguard voor het MKB

Voor iedere organisatie

IT Security is binnen handbereik voor iedere organisatie. Dankzij de slimme schaalbaarheid voor ieder budget en het hoge instapniveau, maakt het niet uit of je 10 of 100 collega's hebt. Aumatics is WatchGuard Gold Partner 2022. Onze klanten zijn hierdoor maximaal beveiligd, volgens de maatstaven van vandaag, met het bijbehorende kennisniveau. Vraag advies hierboven van de Aumatics IT Engineers en maak kennis met de complete oplossing voor netwerkbeveiliging.

WatchGuard Gold Partner Aumatics

Aumatics en WatchGuard ontwerpen beveiligingsnetwerken voor iedere organisatie

Groot gebruiksgemak door praktische monitoring en WatchGuard beheertools

Dankzij de schaalbaarheid van WatchGuard-oplossingen is high-end bescherming tegen alle bedreigingen beschikbaar voor ieder budget

ONZE WATCHGUARD SAMENWERKING IN BLOGS