Het Aumatics Dna

Wij zijn anders.
Wij zijn er voor jou als IT partner.

Ons verhaal

Sinds onze start in 2010 hebben we als doel gesteld om onze klanten volledig te ontzorgen met de juiste IT diensten en een klantgerichte houding. We zijn er voor onze klanten en zien onszelf graag als IT partner en niet enkel als leverancier. Hierdoor denken en groeien we met onze klanten mee.

Door onze expertise weten we welke IT oplossingen het beste ingezet kunnen worden en daadwerkelijk bijdragen voor onze klanten. Hierdoor werken ze efficiënter, effectiever en kostenbesparend. We leveren niet enkel producten maar we leveren diensten. En dat doen we in een beheerde vorm. Zodat je er als klant geen omkijken naar hebt.

We zetten ons met passie en betrokkenheid in voor onze klant, elke dag. We zijn pragmatisch, concreet en hebben een no-nonsense mentaliteit. We zijn anders, wij zijn Aumatics.

Ontwerpen

We zijn er voor onze klanten. Dat klinkt kort en afgezaagd, maar zo simpel is het wel. We geloven in een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak die de klant daadwerkelijk verder helpt. Geen dure consultants, dikke rapporten en magere resultaten. We houden het bij Aumatics helder, simpel en begrijpelijk voor onze klanten tegen reële kosten. Zo zul je onze samenwerking met ons ook ervaren en uiteraard staan we open voor feedback hoe we onze service kunnen verbeteren.

ONZE KIJK OP WAT IT VOOR JOU KAN DOEN​

In deze snel veranderende IT wereld, volgen nieuwe technologieën elkaar in rap tempo op. Meer mogelijkheden, nieuwe manieren van samenwerken en verbeterde producten worden steeds sneller ter beschikking gesteld. Het betekent dat we bij Aumatics hier constant mee bezig zijn. Natuurlijk omdat we het leuk vinden. Als je immers iets leuk vindt, word je steeds beter en dat maakt ons stuk voor stuk tot de specialisten die we nu zijn. 

Met een diepgaande kennis van de producten en mogelijkheden die ze bieden zodat we deze kunnen vertalen naar oplossingen binnen jouw organisatie. We leveren enkel die diensten en producten die bijdragen en waar je wat aan hebt.

Als Aumatics zijnde hebben we strategische partnerships met onder andere Microsoft, Watchguard, Datto, Veeam en Citrix. Als Gold Partner van Microsoft, borgen we zo bijvoorbeeld onze diepgaande kennis van Microsoft 365 en het Azure Cloud platform.

Servicedesk

Het gaat niet om de techniek

We beschermen

Daarom gaan we verder dan anderen. We bekijken IT oplossingen vanuit het klantperspectief, niet enkel vanuit de techniek. Wat heeft de klant nu exact nodig? Hoe helpen bijvoorbeeld de producten van Microsoft 365 de klant nu echt? Hoe kunnen we jouw bedrijfsprocessen beter, sneller, efficiënter en kosteneffectief laten verlopen? Hoe werken je medewerkers nu nog beter, effectiever en ook prettiger samen?
Inzet van IT als middel en niet als doel op zich. Zo zien wij het. Dat maakt ons anders.

Dat betekent ook dat we niet direct in technische taal spreken maar we op een berijpelijk manier de mogelijkheden bespreken en presenteren voor de uitdagingen die je als klant hebt. Die techniek komt later wel, eerst maar eens helder krijgen wat je nu echt nodig hebt als klant en welke oplossing daar het beste bij past.

Want dat is waar we in geloven. De vernieuwing moet niet enkel technologisch gedreven zijn. De nieuwe producten en IT diensten moeten jou als klant daadwerkelijk helpen. Iets significants toevoegen, verbeteren of optimaliseren.

Spreekt deze kijk op IT en manier van samenwerking je aan? Stuur ons gewoon een bericht. We bespreken graag je uitdagingen en bekijken de mogelijkheden hoe we IT voor jou optimaal laten werken. 

Duidelijk, in heldere taal en vooral persoonlijk. Ons kantoor is ingericht voor samenwerking met een ruime open opzet waar we je graag ontvangen en laten kennismaken met het team. Kun je gelijk de sfeer en onze manier van werken ervaren.

Aumatics

Kennismaken

Dat kan eenvoudig. Stuur een bericht of bel ons op: 085 – 489 1240.