Dit is wat u moet weten

 

Mr.Aumatics-helpt

Anit-virus

Wat doen Anti-virus producten?

Anti-virus programma’s die alleen bekende virussen herkennen, geven aan wanneer een virus is gedetecteerd. Nieuwe virussen (Zero-day threats) staan niet op de black-list waardoor deze eenvoudig het systeem kunnen infecteren.

 

Wat is een goede anti-virus scanner?

Een correct anti-virusprogramma moet in staat zijn op basis van gedragingen van gebruikers te herkennen dat er iets verdachts gaande is en direct in actie komen.

De anti-virusscanners van Aumatics zorgen dat u volledig beveiligd bent tegen de bekende en onbekende virussen. De virusscanner hanteert de volgende acties:

  • Scant alle belangrijke protocols om te beschermen tegen malware.
  • Scant op zowel lijsten als op gedragingen.
  • Update continue de laatste bedreigingen.
  • Detecteert op basis van automatische learning modellen.

E-mail verkeer wordt gescand vanaf de gateway zodat bedreigingen nog gestopt worden voordat ze de server kunnen bereiken. Eenvoudig kiezen wat voor documenttypes gescand moeten worden en welke actie ondernomen moet worden wanneer malware wordt gedetecteerd: toestaan, verwijderen, blokkeren of in quarantaine.
Met de anti-virusscanner worden alle bedreigingen gedetecteerd en geblokkeerd zoals spyware, virussen, trojan, worms, rogueware en nieuwe varianten op onbekende virussen.

 

Neem contact op